Landelijke steenuilendag 2018

Landelijke steenuilendag 2018

van: Steenuilenoverleg Nederland
13 sept. 2018

Nadat we in 2017 een succesvolle Landelijk Uilendag in Meppel hadden, is het in 2018 weer tijd voor ons jaarlijkse ‘steenuilenonderonsje’. Dit keer op een nieuwe locatie, centraal gelegen in het land: de Gelderlandfabriek in Culemborg, vlakbij het station. De datum is zaterdag 20 oktober, van 10.00 tot 16.00 uur. De zaal gaat om 09.30 uur. Opgave is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Alleen als u gebruik wilt maken van de lunch van de Gelderlandfabriek is het noodzakelijk dat van te voren op te geven. De kosten daarvan bedragen € 9,-. Een week voor de landelijke dag moet dit bedrag zijn overgemaakt op de rekening van STONE (NL19 INGB 000 3330852) onder vermelding van lunch en de naam van degene die de lunch gebruikt. In de directe omgeving van het station zijn geen uitgebreide lunchmogelijkheden. Het restaurant bij het station kan dit niet aan.

Voor koffie en thee wordt uiteraard gezorgd!
Wat het programma betreft: we zijn er druk bezig. Zoals u van ons gewend bent wordt het absoluut de moeite waard. Het programma vindt u begin oktober op de website van STONE.

Reserveren dus die datum!