Jeugdnatuurclub

P1040257Wil jij de grote waterkever vangen in de sloot of sporen van vossen en herten herkennen in het duin? Of wil je meer weten over de sterren en planeten en over de dieren in de zee? En ben je tussen de 6 en 13 jaar? Doe dan mee met de Jeugdnatuurclub!

Elke maand organiseren we een natuuractiviteit in het Jan Verwey Natuurcentrum ( braakballen uitpluizen, schelpen- of fossielenworkshop of wintervogelvoer maken) of gaan we buiten de natuur in. Daar doen we bijvoorbeeld  een slootjesexcursie achter Landgoed Offem, nestonderzoek van de Boerenzwaluw, een strandexcursie of ’s avonds in het Leeuwenhorstbos de vleermuizen zichtbaar maken d.m.v. een batdetector.

P1030827Aanmelden en meer informatie

Om deel te nemen aan de Jeugdnatuurclub hoef je geen lid te zijn, mag uiteraard wel. Vooraf aan een activiteit kun je je aanmelden door een email te sturen aan Annet de Willigen via email adres : jeugdnatuurclub@strandloper.nl . Je krijgt een email ter bevestiging terug. Het is niet mogelijk om aan activiteiten deel te nemen zonder aanmelding vooraf. De activiteiten zijn gratis.

 

 

 

Activiteiten Jeugdnatuurclub