Vaste vrijdagavond-lezingen

strandlezing1Iedereen is welkom bij de maandelijkse lezingen op vrijdagavond van september tot en met maart. Uiteenlopende onderwerpen komen aan bod, zoals strandloperonderzoek, fossielen uit de Noordzee, gierzwaluwen of de natuur in Madagascar.

  • De toegang  is gratis. De zaal gaat open om 19.30 uur
  • Vol=vol
  • Reserveren is niet mogelijk

Ze vinden plaats in het Jan Verwey Natuurcentrum aan Zilverschoon 20 in Noordwijk. De lezing begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Gezamenlijke lezingen met boekhandel en bibliotheek

Regelmatig organiseren wij lezingen gezamenlijk met Boekhandel Van der Meer en de Bibliotheek Noordwijk. Dat kan een lezing zijn van een schrijver of een fotograaf. Zo is Hans Dorrestein op bezoek geweest in het Jan Verwey Natuurcentrum en reisboekenschrijver Gerrit-Jan Zwier. Ook gaf filmmaker Ruben Smit een lezing over zijn film ‘De Nieuwe Wildernis’.

Voor de gezamenlijke lezingen worden toegangskaartjes verkocht à € 5 bij Boekhandel Van der Meer (De Keuvel Noordwijk-Binnen) en de Bibliotheek Noordwijk (Weteringkade). Als er in de voorverkoop nog kaartjes over zijn dan worden deze verkocht aan de zaal.  Bel of mail in plaats daarvan met de boekhandel of de bibliotheek.

Actuele lezingen