Boekenweek Talkshow Vroege Vinken

Het bos in met van der MEER

Van der MEER/Het Cultuurcafé trapt de Boekenweek met als thema natuur officieel af op zondag 11 maart om 11 uur met een speciale Boekenweek talkshow Vroege Vinken.

Auteurs Nico de Haan, Monica Wesseling en Kees Camphuysen zijn te gast naast lokale gasten Hein Verkade en boswachter in Hollands Duin, Mark Kras.
Presentatie is in handen van Pieter Kuijt en zijn tafeldame Moedertje Groen, Tessa Yanover van de Bollenstreek Omroep. Het praatprogramma is live bij te wonen en zal op een later moment ook worden uitgezonden op RTV Katwijk, Bollenstreek Omroep en online.

De jaarlijkse Boekenweekquiz in samenwerking met Grimbergen Boeken Lisse is dit keer weer in Noordwijk, op dinsdagavond 13 maart. Je kunt als team meedoen of individueel aansluiten bij anderen. Wel even reserveren.

Moedertje Groen, Tessa Yanover die eerder meedeed aan het televisieprogramma Boswachter gezocht! is te gast op zaterdag 10 maart om 14 uur met een workshop Uilenballen pluizen en woensdag 14 maart om 14 uur met een Natuurbingo.

Het bos in met van der MEER! Op zaterdag 17 maart sluiten we de Boekenweek af met verschillende natuurexcursies met gidsen Willem Baalbergen, Hein Verkade en Flip van Doorn naar geheime locaties rond Noordwijk. Deelnemers worden aangeraden met de fiets naar de boekhandel te komen. Daarvandaan vertrekken de gidsen om 10 uur en bij terugkomst staat er een sandwich klaar.

Voor de Talkshow Vroege Vinken en de excursie op zaterdag 17 maart zijn tickets van €5,- beschikbaar online en in de boekhandel.
Voor de Natuurbingo, Quiz en Uilenballen pluizen graag even reserveren via www.boekhandelvandermeer.nl en inschrijfgeld ter plekke voldoen.