Natuurfotowedstrijd 2019 Katwijk

Natuurfotowedstrijd 2019 Katwijk

Natuurcentrum Katwijk presenteert:

Natuurfotowedstrijd 2019

KATWIJK – Ook dit jaar organiseert Natuurcentrum Katwijk weer een natuurfotowedstrijd. Deelnemers kunnen maximaal drie natuurfoto’s insturen die het afgelopen jaar gemaakt zijn in de omgeving van Katwijk. Donderdag 26 september wordt het startsein gegeven met een fotografielezing in het Natuurcentrum Katwijk.

De voorgaande edities van deze natuurfoto-wedstrijd waren een succes, en de organisatie ziet door de jaren heen ook de kwaliteit toenemen. De regels zijn duidelijk: maximaal drie eigen natuurfoto’s, gemaakt in of in de directe omgeving van Katwijk, tussen oktober 2018 en oktober 2019. De deadline voor het insturen van foto’s is 17 oktober 2019. Ook dit jaar zijn er weer twee categorieën: jonger dan 18 jaar en 18 jaar en ouder. Inzenden moet via het formulier op de website: (zie https://www.natuurcentrumkatwijk.nl/activiteiten.html).

De jurering gebeurt door een vakjury én door publieksstemming in het Natuurcentrum Katwijk op de daar opgehangen beste foto’s. Genomineerden en de uiteindelijke winnaars krijgen de afdruk van hun tentoongestelde foto mee op de dag van de prijsuitreiking (zaterdag 30 november). De winnaar van de volwassenen- en de jeugdcategorie ontvangt een extra grote uitvergroting van zijn/haar winnende foto en een dinerbon ter waarde van 50 euro.

Voor iedereen, maar zeker ook voor jongeren, is er op donderdag 26 september om 19.30 uur een Kick-Off/fotografielezing, gepresenteerd door Hans Kruyt in het Natuurcentrum Katwijk, op de hoek Voorstraat/Boulevard te Katwijk aan Zee. Voor handige tips en trucs! Aanmelden voor deze lezing kan bij caroline@natuurcentrumkatwijk.nl