Natuurcentrum Katwijk fotowedstrijd

Natuurcentrum Katwijk fotowedstrijd

Natuurfotowedstrijd 2017 voor jong en oud

KATWIJK – Het Natuurcentrum Katwijk organiseert opnieuw een natuurfotowedstrijd. Deelnemers kunnen tot uiterlijk 1 oktober 2017 maximaal drie natuurfoto’s insturen, en maken daarmee kans op leuke prijzen.

Dit jaar zijn er twee categorieën: jonger dan 18 jaar en vanaf 18 jaar. De foto’s moeten het afgelopen jaar (vanaf september 2016) zijn gemaakt, uiteraard in Katwijk. Of de foto’s gemaakt zijn met een fototoestel of met een mobieltje maakt niet uit. Stuur in die foto’s! De foto’s (van maximaal 1 MB) moeten gestuurd worden naar foto@natuurcentrumkatwijk.nl. Vorig jaar waren er meer dan 200 inzendingen!

Een jury maakt uit beide categorieën een top vier selectie. Deze foto’s worden afgedrukt en ingelijst door Foto Kruyt en worden vanaf 7 oktober tentoongesteld in het Natuurcentrum Katwijk. Hier kiest het publiek een winnaar in beide categorieën. Het Natuurcentrum Katwijk, te vinden aan de strandopgang tegenover de Oude Kerk, is geopend in het weekend en op woensdagmiddagen. Om te kunnen stemmen moet je dus wel daadwerkelijk daarheen!

De fotografen van de geëxposeerde foto’s die de top vier hebben behaald krijgen hun ingelijste foto mee naar huis. De jonge fotografen krijgen als extra prijs een workshop van natuurfotografen Arjan van Duijvenboden en Menno van Duijn. Maar ook de volwassenen krijgen nog een extra prijs: het deze zomer verschenen boek “Bijzonder Berkheide”, beschikbaar gesteld door de Werkgroep Berkheide, de uitgever van het boek. De beide hoofdprijswinnaars mogen hun foto af laten drukken op canvas bij Foto Kruyt.

Op zaterdag 21 oktober 2017 is iedereen van harte welkom bij de prijsuitreiking. Inloop vanaf 15:30uur in het Natuurcentrum Katwijk

Foto winnaar 2016  “Paarden in Lentevreugd”  ©Peter Duindam

 Foto Winnaar 2016kl