Film Down to Earth

Film Down to Earth

Aan de bewoners en gebruikers van onze aarde in Noordwijk en omstreken,

Graag willen wij jullie aandacht vestigen op de film ‘Down to Earth’, een prachtige film over kleine, authentieke gemeenschappen in verschillende werelddelen.  Ze zijn één met de natuur, zijn verbonden met elkaar. Ze zijn de  ‘Earthkeepers’ en leren ons wijze lessen die in de huidige, verwarrende tijd een positieve impact kunnen hebben .

Kijk alvast op  www.downtoearthfilm.com
 
De film maakte op ondergetekenden grote indruk en uit een artikel in de Volkskrant (zie hier de online-versie) blijkt dat wij bepaald niet de enigen zijn! Wij willen daarom een poging doen om de film ook naar Noordwijk te krijgen.

De eerstvolgende Arthouse Select avond in theater de Muze is op maandag 19 december om 20:00 uur. Er wordt dan  de prachtige film ‘L’Avenir’ gedraaid en voorafgaand daaraan drie trailers, waaronder die van ‘Down to Earth‘.
Bezoekers ontvangen die avond een stemkaartje en kunnen daarmee stemmen  op één van de trailers/films die dan op maandag 16 januari 2017 vertoond gaat worden. Men kan een keuze maken uit de volgende titels:

 Down to Earth
Layla M.
Perfetti Sconosciuti
Ook op de Facebook-pagina van de Muze kunnen mensen hun stem uitbrengen, dus iedereen die niet aanwezig is op de avond zelf kan zijn voorkeur ook via die weg laten blijken. 

We hopen op veel bezoekers de 19e december en vooral op veel stemmen voor ‘Down to Earth’ zodat we elkaar treffen op 16 januari 2017 in de Muze!

We zouden het waarderen als je dit bericht verder verspreidt onder je kennissen.

Met hartelijke groet,

Hans Pauëlsen  en Jan Mulder