Alles wat bloeit

ALLES WAT BLOEIT een nieuwe serie met de Noordwijkse natuur als thuisbasis.

ALLES WAT BLOEIT wordt grotendeels gemaakt door ons eigen VNVN lid Rogier van Vugt en zijn buurman regisseur Frank Swenne. In de coronatijd ontstond het idee om planten meer onder de aandacht te brengen.
Hiervoor gaan Frank en Rogier het hele land door. Maar regio Noordwijk en de Leidse Hortus vormen een thuisbasis, welke in diverse afleveringen terug zijn te zien.
Daarnaast kunnen we ook de Noordwijkse Rick Claassen volgen die ons een jaar lang meeneemt in zijn moestuin.
 
Aflevering 1 Een leven vol planten
In de eerste aflevering van Alles Wat Bloeit laat Rogier zien hoe planten altijd en overal om ons heen zijn. Ook bij u!
 
Aflevering 2 De wereld vol list en bedrog
In deze aflevering van Alles Wat Bloeit neemt Rogier van Vugt ons mee naar de wereld van orchideeën, en dat is een wereld vol list en bedrog!
 
Aflevering 3 De storm doorstaan: Het Sneeuwklokje
Het Sneeuwklokje, maagdelijke brengster van het vroege voorjaar en het eerste lentegeluk. Maar ook een bloem die velen op hun knieën dwingt! In deze aflevering van Alles Wat Bloeit duikt Rogier in de wereld van de Galanthomania.
 
Aflevering 4 Een gat in je plant
Record bedragen worden betaald voor zeldzame kamerplanten door hebberigheid en verzamelwoede. Maar hoe zit het dan met de schoonheid van de plant zelf? In deze aflevering van Alles Wat Bloeit duiken we in de wereld van de plantengekte!
 
Rick’s Moestuin aan Zee – Aflevering 1
In deze eerste aflevering van 𝘙𝘪𝘤𝘬’𝘴 𝘔𝘰𝘦𝘴𝘵𝘶𝘪𝘯 𝘢𝘢𝘯 𝘡𝘦𝘦 maken we kennis met Rick die ons het aankomende jaar mee zal nemen op zijn reis naar de perfecte moestuin. Van plannen tot realiseren, dingen die goed gaan, maar ook dingen die fout gaan… U gaat het allemaal zien in deze wekelijks terugkerende serie.
 
Er zijn al 4 afleveringen te bekijken op het Alles wat bloeit Youtube kanaal
Als u op abonneren klikt, wat gratis is, zal elke nieuwe aflevering automatisch in uw youtube bovenaan komen te staan!
 
Veel kijkplezier!