jubileumfeest!!

jubileumfeest!!

Van: George Hageman
za 5-11-2016 13:14

Vrijdagavond 4 november vond de feestelijke afsluiting plaats van het jubileumjaar van onze vereniging. Na een welkom met koffie en gebak, gaf voorzitter Jaap Eisenga een korte terugblik op het jubileumjaar. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd jaar, met druk bezochte activiteiten, zoals de feestelijke opening met de kunstexpositie en de promotiefilm. Ook andere activiteiten waren succesvol, zoals de lezing van Arjan Postma, de “Offemdag”, de jubileumeditie van het Herfstnatuurspel en de lezing over de Drieteen-
strandloper. De jubileumcommissie werd door Jaap in het zonnetje gezet:  Annet de Willigen, Claire Schaap, Hein Verkade en Sam van der Meij ontvingen een bronzen ijsvogel en bloemen als dank voor hun bijdrage. Robert Sluys kon er helaas niet bij zijn, ook hij werd bedankt en houdt zijn attentie te goed. Daarna werd er “gestreden” om de titel Grootste kenner van de vereniging. Onder leiding van Dick Passchier kreeg men quizvragen over de vereniging. Een strenge jury, bestaande uit Jelle van Dijk en Rien Sluys, hield nauwlettend toezicht op een correct verloop van de quiz. Uiteindelijk bleef Leo Schaap als winnaar over.
Hij ontving een vogelmonografie over de Spreeuw.
Tot besluit van de avond zong het charmante Kleijnkoor een selectie van liedjes van Toon Hermans, wat menigeen verleidde om mee te zingen. Als dank voor het optreden kregen de leden van het koor elk een roos uit handen van Jaap Eisenga. Tot in de kleine uurtjes werd er nagepraat en geborreld.
Een mooie afsluiting van het jubileum.

klik hier voor de foto’s van George Hageman en Piet Broekhof