24 febr. 2018 Workshop Vogels tekenen

Workshop Vogels tekenen

Zaterdag 24 februari 2018

Aanvang: 10.00 uur            Plaats: Jan Verwey Natuurcentrum, Zilverschoon 20, Noordwijk

Zaterdag 24 februari is er wegens groot succes een vervolg workshop Vogels tekenen onder leiding van gerenommeerd kunstenares Anita Walsmit Sachs. Na haar studie begon zij als fijnschilder van o.a. stillevens en landschappen. Vanaf haar vijftigste heeft zij gewerkt als botanisch illustrator bij het voormalig Nationaal Herbarium Nederland, waar zij hoofd was van het atelier tot haar pensioen in 2013. De natuur is haar inspiratiebron voor de talrijke schilderingen in olieverf, aquarel en tekeningen met pen en inkt. Haar werk bevindt zich in vele privécollecties over de wereld en is opgenomen in het Highgrove Florilegium van ZKH Prins Charles van Engeland en het Florilegium van de Royal Botanic Gardens te Sydney. Voor meer informatie over haar werk zie:  www.anitawalsmitsachs.com

Kosten voor de workshop zijn €15,- per persoon inclusief koffie/thee en lunch en kunnen contant aan de deur worden voldaan. Papier en potloden zijn aanwezig, dus u kunt direct aan de slag! Mocht u al een gevorderde tekenaar zijn en liever willen aquarelleren, dan dient u zelf papier en aquarelleer spullen mee te brengen, want die zijn niet aanwezig. De workshop is alleen voor leden toegankelijk. U dient zich wel van tevoren aan te melden, want we hebben maar een beperkt aantal plaatsen.

U bent van harte welkom vanaf 9.30 uur, de workshop start om 10.00 uur en eindigt rond 15.30 uur.

Aanmelden kan via Petra Sonius bij voorkeur per e-mail: p.sonius@gmail.com of na 19.00 uur per Whatsapp of telefoon 06 – 4404 3603.

Geplaatst in Agenda, Cursus